Julekrybbe-utstilling

Torsdag 21. november (2019) inviteres du til å bringe med deg en julekrybbe hjemmefra, som du har et forhold til. Da arrangeres en julekrybbe-utstilling i Greipstad menighetshus. Julekrybbene etableres om ettermiddagen, så den er klar til ca kl 1800. Kl 1900 blir det et kulturarrangement, med foredrag av Elen Bente Syverstad, som skal fortelle om bakgrunnen for julekrybbene og deres betydning. Det blir anledning til å ta de utstilte julekrybbene i øyensyn, og også mulighet for å fortelle egne historier om det som stilles ut. Kontaktperson for arrangementet er Håkon R. Sødal, epost: hsodal@gmail.com - eller telefon: 95 10 58 09. Det er ønskelig å få melding på forhånd om du har med deg en julekrybbe; så vi kan planlegge oppsettet på Menighetshuset.