Miljøagenter, Greipstad & Finsland 2018

Til alle 4. klassinger i Greipstad & Finsland.
Vil du være en miljøagent?

En miljøagent løser oppdrag og lærer om hvordan vi skal ta bedre vare på jorden vår.
Hvordan vi kan dele på de resursene vi har, og ikke bruke for mye. 4. klassinger kan
gjøre en forskjell! Vi skal ha to klubbsamlinger og fremføre et skuespill på en gudstjeneste.

Torsdag 5. april kl. 18.00-19.30

I kjellerstuen på Greipstad menighetshus. Inngang fra parkeringsplassen.
Utdeling av agentbevis. Miljøagentskole på 1-2-3 del 1. Oppdrag kildesortering.Oppdrag bærekraftig forbruk. Spill. Utdeling av hjemmeoppdrag.

Torsdag 12. april kl. 17.30-19.00
I kjellerstuen på Greipstad menighetshus. Inngang fra parkeringsplassen.
Gjennomgang av hjemmeoppdrag. Miljøagentskole på 1-2-3 del 2. Oppdrag vann.Oppdrag rettferdig fordeling. Spill. Utdeling av hjemmeoppdrag.

”Miljøagent” er et trosopplæringsopplegg for 4. klassinger med fokus på miljøet og internasjonal solidaritet.
Gjennom aktiviteter, lek, refleksjoner og bibelfortellinger ønsker vi å gi barna mulighet til å tenke rundt rettferdighet,
 både lokalt og globalt, og vi ønsker også å utfordre dem til å være med å handle i kampen for rettferdighet.
Barna får hjemmeoppdrag for en rettferdig verden; f.eks å gå på skattejakt etter fairtrade produkter, enten i
kjøkkenskapet hjemme eller i nærbutikken.

Tilbudet er gratis.
Lurer dere på noe, eller har barnet deres spesielle behov for tilrettelegging for å kunne delta, så ta kontakt med meg.

Lasse Braadland, menighetspedagog
Epost: lasse@braadland.org