VIELSE

VIELSE

 

Har dere bryllupsplaner? 

 

Bestilling av vigsel

Velkommen til vielse i Greipstad kirke eller Finsland kyrkje. For å avtale tid for vielse kontaktes menighetskontoret på e-post menighetskontoret@gfm.no eller tlf 97 40 45 00. Fra 1. januar 2020 vennligst kontakt Kirkens Servicetorg på tlf 38 19 68 00 for å avtale vielse.

Det settes normalt opp vielser lørdager på følgende tidspunkt: 12:00 - 13:15 - 14:30 - 15:45. 

Bestilling av vielser for 2021 start  er 1. mars 2020 hos Kirkens Servicetorg Kristiansand 

Vigsler er gratis for personer som er medlemmer i Den Norske Kirke, og er folkeregistrert i kommunen. 

Prestene rullerer på hvilke uker de har vieleser i sin sone(en sone er Finsland, Greipstad og Søgne). Noen ganger vil det også være prester fra andre soner eller vikarprester. Brudeparet er velkommen til å melde inn vist det er ønske om en speisell prest, men vi kan ikke garantere for at vi klarer å imøtekomme alle ønsker. Brudeparet vil uansett i god tid få vite hvem som skal være prest på deres store dag.

 

 

Samtale

Et bryllup kan være så mangt. Mange velger store bryllup med stor fest og mange gjester, andre velger å gjøre det enklere med kun brudepar og forlovere til stede. Det er viktig at man har mulighet til å velge det som man selv synes er det beste. I forkant av vielsen har man en samtale med presten . Her kan man drøfte hvordan

man ønsker at vielsen skal være. Uansett, så er det viktigste de to som ønsker å dele livet sitt med hverandre. For mange er dette markeringen av det viktigste valget man tar i løpet livet! 

 

 


Del denne artikkel på e-post